Citát z filmu Forrest Gump: „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš,“ mě zaujal v mnoha ohledech. Jednak apeloval na tu část mého já, která je velkou milovnicí čokolády, v neposlední řadě i proto, že mě na jednu stranu láká to skryté tajemství čokoládových bonbónů, ale současně vyhledávám jistotu kvality.
Život je jako bonboniéra
To asi pramení z mojí původní profese. Pracovala jsem řadu let jako farmaceutická laborantka v prostředí, kde je pečlivost, přesnost a disciplína základem dobře odvedené práce.
A byla to právě moje láska k čokoládě, která mě v té době přivedla k netradičnímu koníčku. Před necelými dvěma lety jsem absolvovala několik kurzů na výrobu domácích pralinek a svět čokolády mě naprosto pohltil. Jak už se tak říká: "Když jde o čokoládu, je veškerý odpor marný." Navíc mi určitá manuální zručnost léta procvičovaná prací v laboratoři poskytla dobrou průpravu. S čokoládou mi to šlo - rozuměly jsme si. S trochou nadsázky říkám, že to byla láska na první ochutnání!
Zlatá pralinka - splněný sen
Práce s čokoládou mi nabízela možnost dalšího uplatnění, ale přiznávám, že jsem neměla odvahu se sama pustit do podnikání. Naštěstí mě můj syn přemluvil. Je skvělé, když kolem sebe máte blízké lidi, kteří vám věří a podporují vás. Najednou jsem se těšila, až svoje výtvory nabídnu nejenom v rámci rodiny a přátel, ale také všem, kteří by se mnou moji čokoládovou vášeň rádi sdíleli.
Asi nemusím popisovat, že když chcete "podnikat" v čokoládě, předchází zrození první domácí pralinky určené na prodej spousta vyřizování a papírování. Vše jsme ale úspěšně zvládli, V rámci svých možností mi hodně pomáhala a stále pomáhá moje dcera. Svým nejbližším tak vděčím za to, že v únoru 2016 byla Zlatá pralinka na světě.
Zrodila se díky společnému úsilí celé naší rodiny, vedena touhou vytvořit něco smyslu a chuti plného, kvalitního a dokonale vystihujícího slogan
Zlatá pralinka - vyrobeno s láskou.
Jana Klobouková, 2016
Citát z filmu Forrest Gump: „Život je jako bonboniéra, nikdy nevíš, co ochutnáš,“ mě zaujal v mnoha ohledech. Jednak apeloval na tu část mého já, která je velkou milovnicí čokolády, v neposlední řadě i proto, že mě na jednu stranu láká to skryté tajemství čokoládových bonbónů, ale současně vyhledávám jistotu kvality.
Život je jako bonboniéra
To asi pramení z mojí původní profese. Pracovala jsem řadu let jako farmaceutická laborantka v prostředí, kde je pečlivost, přesnost a disciplína základem dobře odvedené práce.
A byla to právě moje láska k čokoládě, která mě v té době přivedla k netradičnímu koníčku. Před necelými dvěma lety jsem absolvovala několik kurzů na výrobu domácích pralinek a svět čokolády mě naprosto pohltil. Jak už se tak říká: "Když jde o čokoládu, je veškerý odpor marný." Navíc mi určitá manuální zručnost léta procvičovaná prací v laboratoři poskytla dobrou průpravu. S čokoládou mi to šlo - rozuměly jsme si. S trochou nadsázky říkám, že to byla láska na první ochutnání!
Zlatá pralinka - splněný sen
Práce s čokoládou mi nabízela možnost dalšího uplatnění, ale přiznávám, že jsem neměla odvahu se sama pustit do podnikání. Naštěstí mě můj syn přemluvil. Je skvělé, když kolem sebe máte blízké lidi, kteří vám věří a podporují vás. Najednou jsem se těšila, až svoje výtvory nabídnu nejenom v rámci rodiny a přátel, ale také všem, kteří by se mnou moji čokoládovou vášeň rádi sdíleli.
Asi nemusím popisovat, že když chcete "podnikat" v čokoládě, předchází zrození první domácí pralinky určené na prodej spousta vyřizování a papírování. Vše jsme ale úspěšně zvládli, V rámci svých možností mi hodně pomáhala a stále pomáhá moje dcera. Svým nejbližším tak vděčím za to, že v únoru 2016 byla Zlatá pralinka na světě.
Zrodila se díky společnému úsilí celé naší rodiny, vedena touhou vytvořit něco smyslu a chuti plného, kvalitního a dokonale vystihujícího slogan
Zlatá pralinka - vyrobeno s láskou.
Jana Klobouková, 2016
>>Chci je ochutnat<<